JUN SATO

J-GLOBAL         Last updated: Apr 23, 2017 at 12:49
 
Avatar
Name
JUN SATO
Affiliation
Toyo University
Research funding number
60611390

Research Areas

 
 

Published Papers

 
Effects of modified atmosphere packaging, food life extenders and temperature on the shelf life of ready-made dishes
J. Sato, T. Maenishi, Y. Saito, T. Masuda, N. Kadotani, H. Kozakai, M. Ito
Biocontrol Science   21(1) 13-19   Mar 2016   [Refereed]
佐藤順, 小布施由佳
日本防菌防黴学会誌   44(2) 57-60   Feb 2016
Applicability of the ISO Enterobacteriaceae test for determining the suitability of pasteurized milk for shipment
J. Sato, H. Ohno, C. Matsui
Jpn. J. Food Microbiol.   31(2) 86-92   Jun 2014   [Refereed]
SATO JUN, YOKOKAWA KANA
Biocontrol Sci   19(4) 165-171 (J-STAGE)   2014
佐藤順
防菌防黴   36(4) 223-229   Apr 2008   [Refereed]

Misc

 
Recommendation of the preparation for the company’s own food defense checklist (opening remarks)
JUN SATO
J. Antibact. Antifung. Agents   44(9) 495-501   Sep 2016   [Invited]
SATO JUN, TOYOOKA KAZUHIRO
Foods & Food Ingred J Jpn   (195) 36-40   Nov 2001
佐藤順
ミルクサイエンス   49(1) 37-44   Mar 2000   [Refereed]

Conference Activities & Talks

 
微生物制御因子の惣菜類保存性向上に及ぼす影響
斎藤 裕樹、佐藤 順、前西 拓也、増田 敏郎、門谷 直樹、小堺 博、伊藤 正憲
第35回日本食品微生物学会   19 Sep 2014   
Paenibacillus chibensis PB-434株の胞子の過酢酸耐性機構に関する研究
田邉 廣大、齋藤 隆志、佐藤 順、藤澤 誠
第36回日本分子生物学会   Dec 2013