高井 陸雄
タカイ リクオ (Rikuo Takai)
更新日: 2022/09/12
基本情報
研究キーワード
7委員歴
3-
1997年 - 2000年
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1996年
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1992年
MISC
80-
Enthalpy relaxation and glass to rubber transition of amorphous potato starch formed by ball-millingCARBOHYDRATE POLYMERS 46(1) 1-6 2001年9月
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FISHERIES SCIENCE 67(3) 547-549 2001年6月
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FISHERIES SCIENCE 67(2) 306-313 2001年4月
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(社)日本食品科学工学会 68-78 2001年
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Japan Journal of Food Engineering 2(3) 121-126 2001年
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Trans. of the Materials Research Society of Japan. Proceedings ; The 12th symposium of MRS-J 26(2) 659-662 2001年
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Evaluation of fish freshness deterioration of yellowfin tuna(Tunnus albacares)based on kinetic studyProceedings of the JSPS-DGHE International Sympsium on Fisheries Science in Tropical Area : August 2000 10 574-577 2001年
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東京水産大学研究報告 87 31-37 2001年
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日本食品保蔵科学会誌 27(2) 73-77 2001年
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低温生物工学会誌 46(2) 2-6 2000年
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低温生物工学会誌 46(1) 1-5 2000年
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"Hydrocolloids 1 : Physical Chemistry and Industrial Application of Gels, Polysaccharides, and Protein." Elsevier, Amsterdam 423-428 2000年
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Cryobiology and Cryotechnology 46(2) 2-6 2000年
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Cryobiology and Cryotechnology 46(1) 1-5 2000年
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CRYOBIOLOGY 39(3) 252-261 1999年11月
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低温生物学 39 252 1999年
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食品と容器 39(29) 94-99 1998年
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Food and Packaging 39(29) 94-99 1998年
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低温生物工学会誌 43(2) 118-123 1997年
書籍等出版物
13-
森北出版 2001年
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(社)日本冷凍空調学会 2000年
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Japan Society of Refregerating and Air Conditioning Engineering 2000年
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食の先端科学(朝倉書店) 1999年
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食品工業における科学・技術の進歩 光琳 1999年
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Advanced Food Science 1999年
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サイエンスフォーラム社Haccp対応 食品危害分析・モニタリングシステム 1998年
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Monitoring system for HACCP 1998年
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New Developments in Refrigeration for Food Safety and Quality 1996年
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「魚介類の鮮度判定と品質保持」恒星社厚生閣 1995年
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Proccedings:「Fisheries Science in Tropical Area with Special Reference to Post-harvest Subject in 21st Centyry」31-37 1995年
-
1995年
所属学協会
10Works(作品等)
11-
2000年
-
2000年
-
1991年
-
1988年
-
1985年