論文

査読有り
2022年10月12日

Effects of Domestic Cooking Methods on Physichochemical Properties, Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of Vegetables: A Mini-Review

Food Reviews International
  • Shan Jiang
  • ,
  • Meiqi Yu
  • ,
  • Pengfei Jiang
  • ,
  • Yoshimasa Nakamura
  • ,
  • Hang Qi

開始ページ
1
終了ページ
15
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1080/87559129.2022.2132261
出版者・発行元
Informa UK Limited

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1080/87559129.2022.2132261
URL
https://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1080/87559129.2022.2132261
ID情報
  • DOI : 10.1080/87559129.2022.2132261
  • ISSN : 8755-9129
  • eISSN : 1525-6103

エクスポート
BibTeX RIS