×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
新規登録
ログイン
Alvino Granados Alex Eduardo
Alex Eduardo Alvino Granados
更新日: 2021/05/30
ホーム
研究キーワード
研究分野
経歴
学歴
受賞
論文
講演・口頭発表等
担当経験のある科目(授業)
受賞
2
表示件数
20件
20件
50件
100件
2017年11月
Best Poster presentation in The 8th Shelf Life International Meeting., Effect of water sorption on the glass transition temperature of Maca (Lepidium meyenii Walpers)., ISEKI‐Food Association (IFA)
Alvino Granados Alex Eduardo, Kiyoshi Kawai, Yoshio Hagura.
2017年8月
Best oral presentation in 18th annual meeting of the Japan Society of Food Engineering, Glass transition and caking properties of Maca (Lepidium meyenii Walpers)., Japan Society of Food Engineering
Alvino Granadios Alex Eduardo, Kiyoshi Kawai, Yoshio Hagura
メニュー
マイポータル
Research Blog
Published Works
共著者の一覧
まだ共著者が1人も登録されていません。
{{coauthor.Related.name_str}}
{{coauthor.Related.last_modified}} 更新
もっとみる