論文

査読有り 筆頭著者
2020年

Effect of Glass Transition Temperature Range on the Caking Behavior of Freeze-dried Carbohydrate Blend Powders

Food Engineering Reviews
  • Alvino Granados, A.E.
  • ,
  • Mochizuki, T.
  • ,
  • Kawai, K.

13
1
開始ページ
204
終了ページ
214
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1007/s12393-020-09226-z
出版者・発行元
Springer Science and Business Media LLC

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1007/s12393-020-09226-z
URL
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85085380443&partnerID=MN8TOARS
ID情報
  • DOI : 10.1007/s12393-020-09226-z
  • ISSN : 1866-7910
  • eISSN : 1866-7929
  • ORCIDのPut Code : 85467576
  • SCOPUS ID : 85085380443

エクスポート
BibTeX RIS