論文

査読有り 筆頭著者
2019年

Continuously Distributed Glass Transition of Maca (Lepidium meyenii Walpers) Powder and Impact on Caking Properties

Food Biophysics
  • Alvino Granados, A.E.
  • ,
  • Fongin, S.
  • ,
  • Hagura, Y.
  • ,
  • Kawai, K.

14
4
開始ページ
437
終了ページ
445
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1007/s11483-019-09593-z
出版者・発行元
Springer Science and Business Media LLC

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1007/s11483-019-09593-z
URL
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85068321131&partnerID=MN8TOARS
ID情報
  • DOI : 10.1007/s11483-019-09593-z
  • ISSN : 1557-1858
  • eISSN : 1557-1866
  • ORCIDのPut Code : 85467574
  • SCOPUS ID : 85068321131

エクスポート
BibTeX RIS