論文

査読有り
2019年

Effects of maltodextrin and pulp on the water sorption, glass transition, and caking properties of freeze-dried mango powder

Journal of Food Engineering
  • Fongin, S.
  • ,
  • Alvino Granados, A.E.
  • ,
  • Harnkarnsujarit, N.
  • ,
  • Hagura, Y.
  • ,
  • Kawai, K.

247
開始ページ
95
終了ページ
103
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2018.11.027
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.11.027
URL
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85058143085&partnerID=MN8TOARS
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.jfoodeng.2018.11.027
  • ISSN : 0260-8774
  • ORCIDのPut Code : 85467575
  • SCOPUS ID : 85058143085

エクスポート
BibTeX RIS