論文

査読有り
2020年12月

Fish freshness monitoring using UV-fluorescence imaging on Japanese dace (Tribolodon hakonensis) fisheye

Journal of Food Engineering
  • Ken Abamba Omwange
  • ,
  • Dimas Firmanda Al Riza
  • ,
  • Nie Sen
  • ,
  • Tomoo Shiigi
  • ,
  • Makoto Kuramoto
  • ,
  • Yuichi Ogawa
  • ,
  • Naoshi Kondo
  • ,
  • Tetsuhito Suzuki

287
開始ページ
110111
終了ページ
110111
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2020.110111
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110111
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.jfoodeng.2020.110111
  • ISSN : 0260-8774

エクスポート
BibTeX RIS