論文

2021年6月

Potential of front face fluorescence spectroscopy and fluorescence imaging in discriminating adulterated extra-virgin olive oil with virgin olive oil

Food Control
  • Ken Abamba Omwange
  • ,
  • Dimas Firmanda Al Riza
  • ,
  • Yoshito Saito
  • ,
  • Tetsuhito Suzuki
  • ,
  • Yuichi Ogawa
  • ,
  • Keiichiro Shiraga
  • ,
  • Ferruccio Giametta
  • ,
  • Naoshi Kondo

124
開始ページ
107906
終了ページ
107906
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodcont.2021.107906
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2021.107906
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodcont.2021.107906
  • ISSN : 0956-7135

エクスポート
BibTeX RIS