論文

査読有り
2021年

Solubility and mass transfer coefficient of oxygen through gas– and water–lipid interfaces

Journal of Food Science
  • T. Roppongi
  • ,
  • N. Mizuno
  • ,
  • Y. Miyagawa
  • ,
  • T. Kobayashi
  • ,
  • K. Nakagawa
  • ,
  • S. Adachi

86
3
開始ページ
867
終了ページ
873
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1111/1750-3841.15641
出版者・発行元
Wiley

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1111/1750-3841.15641
URL
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf/10.1111/1750-3841.15641
URL
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full-xml/10.1111/1750-3841.15641
ID情報
  • DOI : 10.1111/1750-3841.15641
  • ISSN : 0022-1147
  • eISSN : 1750-3841

エクスポート
BibTeX RIS