論文

査読有り
2018年11月

Thermal Treatment of Soybean Seeds can Improve the Quality of Soymilk by Enhancing the Extraction Efficiency of "Kokumi" Taste Components

FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH
  • Shibata Masayuki
  • ,
  • Hirotsuka Motohiko
  • ,
  • Mizutani Yukiko
  • ,
  • Takahashi Haruya
  • ,
  • Kawada Teruo
  • ,
  • Matsumiya Kentaro
  • ,
  • Hayashi Yukako
  • ,
  • Matsumura Yasuki

24
6
開始ページ
1111
終了ページ
1119
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.24.1111

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.24.1111
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000453341300018&DestApp=WOS_CPL
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/24/6/24_1111/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.24.1111
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984
  • Web of Science ID : WOS:000453341300018

エクスポート
BibTeX RIS