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2022年7月28日

Erratum: The Japanese food score and risk of all-cause, CVD and cancer mortality: the Japan Collaborative Cohort Study (British Journal of Nutrition (2018) 120:4 (464-471) DOI: 10.1017/S000711451800154X)

British Journal of Nutrition
  • Emiko Okada
  • ,
  • Koshi Nakamura
  • ,
  • Shigekazu Ukawa
  • ,
  • Kenji Wakai
  • ,
  • Chigusa Date
  • ,
  • Hiroyasu Iso
  • ,
  • Akiko Tamakoshi

128
2
開始ページ
366
終了ページ
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1017/S0007114522000277

Details of correction Existing text: Abstract A total of 58,767 (23,162 men and 34,232 women) Japanese participants Corrected text should read: A total of 58,767 (23,162 men and 35,605 women) Japanese participants.

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1017/S0007114522000277
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35373732
Scopus
https://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85129228726&origin=inward 本文へのリンクあり
Scopus Citedby
https://www.scopus.com/inward/citedby.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85129228726&origin=inward
ID情報
  • DOI : 10.1017/S0007114522000277
  • ISSN : 0007-1145
  • eISSN : 1475-2662
  • PubMed ID : 35373732
  • SCOPUS ID : 85129228726

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