論文

査読有り
2019年

Effect of Maturation Time on Koji-like Smell and Volatile Compounds of Barley Miso (Japanese Soybean Paste) during Fermentation

Food Science and Technology Research
  • Toshihiro Kojo
  • Mikihiko Kawai
  • Yohei Shiraishi
  • Shugo Kurazono
  • Chihiro Kadooka
  • Kayu Okutsu
  • Yumiko Yoshizaki
  • Makoto Ikenaga
  • Taiki Futagami
  • Kazunori Takamine
  • Hisanori Tamaki
  • 全て表示

25
2
開始ページ
313
終了ページ
319
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.25.313
出版者・発行元
Japanese Society for Food Science and Technology

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.25.313
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/25/2/25_313/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.25.313
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984

エクスポート
BibTeX RIS