論文

査読有り
2022年8月

Inhibitory effects of thiol compounds on theaflavin browning and structural analysis of the causative substances.

Food Chemistry
  • Asako Narai-Kanayama
  • ,
  • Kazuhiro Chiku
  • ,
  • Hiroshi Ono
  • ,
  • Takamitsu Momoi
  • ,
  • Miho Hiwatashi-Kanno
  • ,
  • Akiko Kobayashi
  • ,
  • Hiroko Matsuda
  • ,
  • Mitsuru Yoshida
  • ,
  • Tsutomu Nakayama

384
開始ページ
132488
終了ページ
132488
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodchem.2022.132488
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.132488
共同研究・競争的資金等の研究課題
テアフラビン類とリン脂質との分子間相互作用の解析
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodchem.2022.132488
  • ISSN : 0308-8146

エクスポート
BibTeX RIS