根本 了
Satoru Nemoto
更新日: 07/14
基本情報
研究分野
1経歴
6学歴
4-
- 1987年
-
- 1987年
-
- 1985年
-
- 1985年
委員歴
2論文
43-
Food Hygiene and Safety Science (Shokuhin Eiseigaku Zasshi) 64(4) 123-129 2023年8月25日
-
Journal of the Food Hygienic Society of Japan 64(2) 61-68 2023年4月
-
GC-MS/MS method for determining quizalofop ethyl, quizalofop tefuryl, and their metabolites in foodsJOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 115 2023年1月
-
Development of an LC–MS/MS-based method for determination of acetochlor and its metabolites in cropsJournal of Food Composition and Analysis 108 104454-104454 2022年5月
-
FOOD ANALYTICAL METHODS 14(5) 845-855 2021年5月
-
Analytical methods : advancing methods and applications 13(7) 894-902 2021年2月21日
-
SEPARATION SCIENCE PLUS 4(2) 68-76 2021年2月
-
Foods (Basel, Switzerland) 10(1) 2021年1月3日
-
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT 38(1) 125-135 2021年1月
-
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment 38(1) 125-135 2021年1月
-
Food chemistry 313 126132-126132 2020年5月30日
-
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences 1143 122057-122057 2020年4月15日
-
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B-ANALYTICAL TECHNOLOGIES IN THE BIOMEDICAL AND LIFE SCIENCES 1143 2020年4月
-
日本食品化学学会誌 27(3) 135-140 2020年
-
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences 1110-1111 51-58 2019年3月15日
-
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences 1109 37-44 2019年3月1日
-
Journal of chromatography. B, Analytical technologies in the biomedical and life sciences 1109 54-59 2019年3月1日
-
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment 35(12) 2366-2374 2018年12月
MISC
14-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 42(6) 359-366 2001年12月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 42(6) 359-366 2001年12月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 41(4) 233-241 2000年8月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 41(4) 233-241 2000年8月
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 46(6) 2190-2199 1998年6月
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 46(6) 2190-2199 1998年6月
-
Effect of extraction conditions and modifiers on the supercritical fluid extraction of 88 pesticidesJOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 35(10) 467-477 1997年10月
-
Effect of extraction conditions and modifiers on the supercritical fluid extraction of 88 pesticidesJOURNAL OF CHROMATOGRAPHIC SCIENCE 35(10) 467-477 1997年10月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 36(2) 233-243 1995年4月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 36(2) 233-243 1995年4月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 31(4) 333-338 1990年8月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 31(4) 333-338 1990年8月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 31(2) 182-186 1990年4月
-
JOURNAL OF THE FOOD HYGIENIC SOCIETY OF JAPAN 31(2) 182-186 1990年4月
書籍等出版物
3-
朝倉書店 2009年
-
(社)日本食品衛生協会 2005年
-
中央法規出版社 2000 (分担翻訳) 2000年
所属学協会
6共同研究・競争的資金等の研究課題
4-
厚生労働科学研究費補助金 2006年 - 2008年
-
厚生労働科学研究費補助金 2004年 - 2006年
-
厚生労働科学研究費補助金 2001年 - 2003年
-
Health and Labour Sciences Research Grants 2001年 - 2003年