論文

査読有り
2017年9月

Pork loin treated with high hydrostatic pressure as a food processing technology: Subacute toxicity of the freeze-dried powder and cytotoxicity of the methanol extracts.

Food Safety
  • Saito, M
  • ,
  • Nishida, M
  • ,
  • Eitsuka, T
  • ,
  • Kim, Y.-J
  • ,
  • Nishiumi, T
  • ,
  • Konishi, T
  • ,
  • Urakami, H
  • ,
  • Nishida, H

5
3
開始ページ
98
終了ページ
109
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.14252/foodsafetyfscj.2016030

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.14252/foodsafetyfscj.2016030
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32231934
PubMed Central
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6989177
ID情報
  • DOI : 10.14252/foodsafetyfscj.2016030
  • PubMed ID : 32231934
  • PubMed Central 記事ID : PMC6989177

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