前田 智雄
Tomoo Maeda
更新日: 2022/09/30
論文
15
表示件数
-
HORTICULTURE JOURNAL 86(4) 501-510 2017年 査読有り
-
SCIENTIA HORTICULTURAE 189 12-16 2015年6月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 83(4) 327-334 2014年10月 査読有り
-
JOURNAL OF PLANT PHYSIOLOGY 170(8) 715-722 2013年5月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 81(4) 337-342 2012年10月 査読有り
-
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY 76(5) 1047-1050 2012年5月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 81(2) 166-170 2012年4月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 81(1) 54-59 2012年1月 査読有り
-
JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY 86(3) 210-216 2011年5月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 80(1) 76-81 2011年1月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 79(2) 161-167 2010年4月 査読有り
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE 77(3) 270-276 2008年7月 査読有り
-
PROCEEDINGS OF THE XITH INTERNATIONAL ASPARAGUS SYMPOSIUM (776) 227-233 2008年 査読有り
-
A time-course study of flavonoids in the sprouts of tartary (Fagopyrum tataricum Gaertn.) buckwheatsSCIENTIA HORTICULTURAE 115(1) 13-18 2007年12月 査読有り
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 55(15) 6314-6318 2007年7月 査読有り