論文

査読有り 国際誌
2024年1月

Relationship between microorganisms and volatile components in each fermentation process in the kusaya gravy that plays an important role in the manufacturing of kusaya, a traditional Japanese fermented fish product

Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
  • Kosuke Kita
  • ,
  • Ryosuke Unno
  • ,
  • Takahiro Osada
  • ,
  • Hiromori Yoshiyama
  • ,
  • Sachiko Masaki
  • ,
  • Sakura Nogimura
  • ,
  • Minenosuke Matsutani
  • ,
  • Morio Ishikawa
  • ,
  • Toshihiro Suzuki

88
1
開始ページ
111
終了ページ
122
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1093/bbb/zbad144

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1093/bbb/zbad144
ID情報
  • DOI : 10.1093/bbb/zbad144

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