2020年4月 - 2023年3月
Innovative meal: characterization of sausages stuffed in a new novel casing formulation with flavonoids extracted from waste orange peel based on terahertz spectroscopy and imaging
日本学術振興会 科学研究費補助金 若手研究
- 担当区分
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この研究課題の成果一覧
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論文
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Food Control 137 108897-108897 2022年7月 査読有り筆頭著者責任著者
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Molecules 27(7) 2268-2268 2022年3月31日 査読有り招待有り筆頭著者責任著者
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Frontiers in Plant Science 13 2022年2月28日 査読有り招待有り
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Foods 11(5) 634-634 2022年2月22日 査読有り招待有り筆頭著者責任著者
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Food Control 127 108152 2021年9月 査読有り筆頭著者責任著者
MISC
1-
Nature Reviews Physics 3(12) 772-776 2021年9月27日 査読有り招待有り筆頭著者責任著者