×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
新規登録
ログイン
北野 敦子
キタノ アツコ (Atsuko Kitano)
更新日: 2023/08/21
ホーム
経歴
論文
基本情報
所属
奈良女子大学
生活環境学部 食物栄養学科 特任助教
研究者番号
60963957
J-GLOBAL ID
202301020716160490
researchmap会員ID
R000056570
経歴
1
2022年4月 - 現在
奈良女子大学, 生活環境学部 食物栄養学科, 特任助教
論文
2
Phosphodiesterase 4
mRNA Level Suppression is Important for Extract of Black Carrot to Protect Against Hepatic Injury Induced by Ethanol
Atsuko Kitano, Toshio Norikura, Isao Matsui-Yuasa, Hiromi Shimakawa, Makoto Kamezawa, Akiko Kojima-Yuasa
Journal of Medicinal Food 25(10) 2022年10月6日
査読有り
Black carrot extract protects against hepatic injury through epigenetic modifications
Atsuko Kitano, Toshio Norikura, Isao Matsui‐Yuasa, Hiromi Shimakawa, Makoto Kamezawa, Akiko Kojima‐Yuasa
Journal of Food Biochemistry 46(10) 2022年6月28日
査読有り
メニュー
マイポータル
研究ブログ
資料公開