デサンモーリス グレッグ
Greg de St. Maurice
更新日: 03/14
基本情報
経歴
7-
2023年4月 - 現在
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2019年4月 - 2023年3月
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2018年8月 - 2019年3月
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2018年7月 - 2018年8月
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2017年6月 - 2018年5月
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2015年8月 - 2017年3月
学歴
5-
2007年1月 - 2008年4月
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1996年9月 - 2000年5月
研究分野
6論文
7-
Supporting Sustainable Food Systems: Quality Food and Ethical Consumption, Proceedings of the Asia Pacific Society for Agricultural and Food Ethics Conference 2020 148-153 2020年 査読有り
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Japanese Studies 38(1) 1-20 2018年5月 査読有り招待有り
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Food, Culture and Society 20(2) 281-301 2017年4月3日 査読有り招待有り
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Gastronomica 17(3) 36-48 2017年 査読有り招待有り
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Journal of the Asian Regional Association for Home Economics 20(2) 2013年6月 査読有り
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Etnofoor 24(2) 107-122 2012年 査読有り
書籍等出版物
6-
Bloomsbury Academic 2022年 (ISBN: 9781350096165)
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Bloomsbury 2018年
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Oxford University Press 2017年4月
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Routledge 2014年
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Bloomsbury 2013年
講演・口頭発表等
20-
Haute Cuisine, a Tension between Discourse and Practice (Tokyo University) 2018年10月1日 招待有り
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Association for the Study of Food and Society annual meeting 2018年6月13日
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What Makes Japanese Cuisine Japanese? (Pomona College) 2018年4月5日 招待有り
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Circus of the Senses: A Symposium on Food and the Humanities (Culinary Institute of America) 2018年3月19日 招待有り
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Living Food: Foodways, Heritage, Health, and the Environment 2018年2月21日
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Tea and Buddhism: A Workshop Series (University of Toronto) 2017年12月10日 招待有り
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American Anthropological Association annual meeting 2017年11月18日
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Annual meeting of the Japanese Studies Association of Canada 2017年10月14日
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和食における甘さ:外国人の観点から 2017年8月5日 招待有り
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Association for the Study of Food and Society Annual Meeting 2017年6月16日
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インターナショナル和食フォーラム 2017年4月17日 招待有り
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Scales of Alimentation between Europe and Asia: Connections, Syncretism, Fusions 2017年2月22日
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Latvian Association of Anthropologists 2017年2月20日 招待有り
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グローバル精進 2016年9月14日 招待有り
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Annual meeting of the American Anthropological Association 2015年11月19日
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Food, Feeding, and Eating in and out of Asia 2015年6月24日
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Asian Congress of Nutrition 2015年5月 招待有り
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Annual meeting of the American Anthropological Association 2014年12月4日
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Devouring Japan 2014年2月21日
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日本料理アカデミー日本料理ラボラトリー報告会 2013年3月12日 招待有り
担当経験のある科目(授業)
7共同研究・競争的資金等の研究課題
2-
Institute for International Education 2012年1月 - 2013年8月
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Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology 2007年 - 2008年