MISC

査読有り 筆頭著者 責任著者
2022年8月

Analysis of sensory characteristics of chicken broths with different chicken oil content using the check-allthat- apply (CATA) questions

Japanese journal of meat science and technology
  • Genya Watanabe
  • ,
  • Shota Ishida
  • ,
  • Shutaro Komai
  • ,
  • Michiyo Motoyama
  • ,
  • Anne Duconseille
  • ,
  • Ikuyo Nakajima
  • ,
  • Atsushi Tajima
  • ,
  • Keisuke Sasaki

63
Special issue
開始ページ
291
終了ページ
291
記述言語
英語
掲載種別
研究発表ペーパー・要旨(国際会議)

リンク情報
共同研究・競争的資金等の研究課題
「食肉のこく」とは?~一般消費者が食肉を喫食した際の認識に基づく定義づけの試み~
共同研究・競争的資金等の研究課題
『食肉のコク』とは?~【消費者の感じるコク】と【コクを構成する官能特性】の解明~

エクスポート
BibTeX RIS