論文

査読有り
2020年

Effect of two-step heat treatment processes on the formation of protein particles and oil droplets in soymilk

Food Science and Technology Research
  • Shimoyamada, M.
  • ,
  • Shikano, H.
  • ,
  • Mogami, S.
  • ,
  • Kanauchi, M.
  • ,
  • Masuda, H.
  • ,
  • Tsuzuki, K.

26
3
開始ページ
445
終了ページ
450
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/FSTR.26.445
出版者・発行元
Japanese Society for Food Science and Technology

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/FSTR.26.445
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/26/3/26_445/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/FSTR.26.445
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984
  • ORCIDのPut Code : 119131641
  • SCOPUS ID : 85090123637

エクスポート
BibTeX RIS