論文

2009年

Effect of Nisin (Nisaplin) on the Growth of Listeria monocytogenes in Karashi-mentaiko (Red-pepper Seasoned Cod Roe) [食衛誌.50, 173~177 (2009)]

食品衛生学雑誌
  • HARA Hiroyoshi
  • ,
  • OHASHI Yuji
  • ,
  • SAKURAI Toshio
  • ,
  • YAGI Kazuhiro
  • ,
  • FUJISAWA Tomohiko
  • ,
  • IGIMI Shizunobu

50
5
開始ページ
278
終了ページ
278
DOI
10.3358/shokueishi.50.278
出版者・発行元
Japanese Society for Food Hygiene and Safety

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3358/shokueishi.50.278
CiNii Articles
http://ci.nii.ac.jp/naid/130000135401
URL
https://jlc.jst.go.jp/DN/JALC/00340059898?from=CiNii
ID情報
  • DOI : 10.3358/shokueishi.50.278
  • ISSN : 0015-6426
  • CiNii Articles ID : 130000135401

エクスポート
BibTeX RIS