論文

査読有り 国際誌
2012年12月

Suppression of α-amylase genes improves quality of rice grain ripened under high temperature

Plant Biotechnol. J.
  • Makoto Hakata
  • ,
  • Masaharu Kuroda
  • ,
  • Tomomi Miyashita
  • ,
  • Takeshi Yamaguchi
  • ,
  • Mikiko Kojima
  • ,
  • Hitoshi Sakakibara
  • ,
  • Toshiaki Mitsui
  • ,
  • Hiromoto Yamakawa

10
9
開始ページ
1110
終了ページ
1117
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1111/j.1467-7652.2012.00741.x

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1111/j.1467-7652.2012.00741.x
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22967050
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000310680400010&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1111/j.1467-7652.2012.00741.x
  • ISSN : 1467-7644
  • PubMed ID : 22967050
  • Web of Science ID : WOS:000310680400010

エクスポート
BibTeX RIS