論文

査読有り
2022年8月

Volatile and soluble metabolite profiles in surface-ripened cheeses with Aspergillus oryzae and Aspergillus sojae

Food Research International
  • Satoru Tomita
  • Masaru Nomura
  • Yousuke Arakawa
  • Takayuki Miura
  • Sora Hayashida
  • Tatsuro Hagi
  • Miho Kobayashi
  • Satoshi Suzuki
  • Hideyuki Yamashita
  • Kaoru Sato
  • Ken-Ichi Kusumoto
  • 全て表示

158
開始ページ
111535
終了ページ
111535
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodres.2022.111535
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111535
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodres.2022.111535
  • ISSN : 0963-9969

エクスポート
BibTeX RIS