論文

査読有り 責任著者
2019年1月

Relationship among pH, generation of free amino acids, and Maillard browning of dried Japanese common squid Todarodes pacificus meat

Food Chemistry
  • Jie-Ting Geng
  • ,
  • Kigen Takahashi
  • ,
  • Toshiki Kaido
  • ,
  • Masaru Kasukawa
  • ,
  • Emiko Okazaki
  • ,
  • Kazufumi Osako

283
開始ページ
324
終了ページ
330
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodchem.2019.01.056
出版者・発行元
Elsevier {BV}

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.056
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000457570100041&DestApp=WOS_CPL
URL
http://orcid.org/0000-0003-3102-9730
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodchem.2019.01.056
  • ISSN : 0308-8146
  • ORCIDのPut Code : 52910856
  • Web of Science ID : WOS:000457570100041

エクスポート
BibTeX RIS