論文

査読有り
2019年1月30日

Protein components of water extracts from fruiting bodies of the reishi mushroom Ganoderma lucidum contribute to the production of functional molecules

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
  • Kumakura Kei
  • ,
  • Hori Chiaki
  • ,
  • Matsuoka Hiroki
  • ,
  • Igarashi Kiyohiko
  • ,
  • Samejima Masahiro

99
2
開始ページ
529
終了ページ
535
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1002/jsfa.9211

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1002/jsfa.9211
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29931755
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000453912300005&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1002/jsfa.9211
  • ISSN : 0022-5142
  • eISSN : 1097-0010
  • PubMed ID : 29931755
  • Web of Science ID : WOS:000453912300005

エクスポート
BibTeX RIS