論文

査読有り 国際誌
2019年

The frequency of cooking dinner at home and its association with nutrient intake adequacy among married young-to-middle-aged Japanese women: the POTATO Study

Journal of Nutritional Science
  • Saito A
  • ,
  • Matsumoto M
  • ,
  • Hyakutake A
  • ,
  • Saito M
  • ,
  • Okamoto N
  • ,
  • Tsuji M

22
8
開始ページ
e14
終了ページ
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1017/jns.2019.9

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1017/jns.2019.9
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31037217
PubMed Central
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6477660
ID情報
  • DOI : 10.1017/jns.2019.9
  • PubMed ID : 31037217
  • PubMed Central 記事ID : PMC6477660

エクスポート
BibTeX RIS