論文

査読有り 筆頭著者 責任著者
2014年12月

Diglycerol esters of fatty acids promote severe coalescence between protein-stabilized oil droplets by emulsifier–protein competitive interactions

Food Hydrocolloids
  • Kentaro Matsumiya
  • ,
  • Yasuaki Takahashi
  • ,
  • Koichi Nakanishi
  • ,
  • Nobuo Dotsu
  • ,
  • Yasuki Matsumura

42
開始ページ
397
終了ページ
402
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodhyd.2014.03.002
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2014.03.002
J-GLOBAL
https://jglobal.jst.go.jp/detail?JGLOBAL_ID=201402211738324113
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000344180100011&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodhyd.2014.03.002
  • ISSN : 0268-005X
  • eISSN : 1873-7137
  • J-Global ID : 201402211738324113
  • SCOPUS ID : 84910055357
  • Web of Science ID : WOS:000344180100011

エクスポート
BibTeX RIS