論文

2023年

Emulsifying properties of glucose-conjugated soybean 11S globulin with maximum antioxidant capacity, obtained under optimal preparatory conditions identified by random-centroid optimization

Food Science and Technology Research
  • Kyoka Hasegawa
  • ,
  • Kentaro Matsumiya
  • ,
  • Hiroki Saeki
  • ,
  • Yasuki Matsumura
  • ,
  • Kimio Nishimura

29
1
開始ページ
57
終了ページ
69
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.fstr-d-22-00169
出版者・発行元
Japanese Society for Food Science and Technology

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.fstr-d-22-00169
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/29/1/29_FSTR-D-22-00169/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.fstr-d-22-00169
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984

エクスポート
BibTeX RIS