2019年8月
Effects of stage II transport and food bolus sampling methods on the properties of food particles.
Journal of oral rehabilitation
- ,
- ,
- ,
- 巻
- 47
- 号
- 2
- 開始ページ
- 196
- 終了ページ
- 203
- 記述言語
- 英語
- 掲載種別
- 研究論文(学術雑誌)
- DOI
- 10.1111/joor.12879
- リンク情報
-
- DOI
- https://doi.org/10.1111/joor.12879
- PubMed
- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31442312
- Web of Science
- https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000507763400011&DestApp=WOS_CPL
- Scopus
- https://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85073800924&origin=inward
- Scopus Citedby
- https://www.scopus.com/inward/citedby.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85073800924&origin=inward
- ID情報
-
- DOI : 10.1111/joor.12879
- ISSN : 0305-182X
- eISSN : 1365-2842
- PubMed ID : 31442312
- SCOPUS ID : 85073800924
- Web of Science ID : WOS:000507763400011