論文

査読有り 最終著者 国際誌
2019年6月

Effect of food properties and chewing condition on the electromyographic activity of the posterior tongue.

Journal of oral rehabilitation
  • Manda Y
  • ,
  • Kodama N
  • ,
  • Maeda N
  • ,
  • Minagi S

46
6
開始ページ
511
終了ページ
517
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1111/joor.12774

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1111/joor.12774
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30724370
Scopus
https://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85061792107&origin=inward
Scopus Citedby
https://www.scopus.com/inward/citedby.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85061792107&origin=inward
ID情報
  • DOI : 10.1111/joor.12774
  • ISSN : 0305-182X
  • eISSN : 1365-2842
  • PubMed ID : 30724370
  • SCOPUS ID : 85061792107

エクスポート
BibTeX RIS