
下山田 真
シモヤマダ マコト (Makoto Shimoyamada)
更新日: 2020/10/28
基本情報
研究分野
1経歴
17-
2014年4月 - 現在
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2009年4月 - 2014年3月
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2005年 - 2009年
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2005年 - 2009年
学歴
4-
- 1991年
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- 1991年
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- 1986年
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- 1986年
委員歴
2-
2009年4月 - 2013年3月
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2006年10月
受賞
1-
2003年
論文
42-
International Journal of Heat and Mass Transfer 130 274 - 281 2019年 査読有り
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24 355 - 361 2018年 査読有り
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FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23(5) 765 - 770 2017年9月 査読有り
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JOURNAL OF FOOD SCIENCE 82(7) 1657 - 1663 2017年7月 査読有り
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Bioscience, Biotechnology and Biochemistry 81 755 - 761 2017年2月 査読有り
MISC
57-
日本食品科学工学会大会講演集 61st 77 2014年8月28日
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ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY 236 2008年8月
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Effect of heat treatment on dispersion stability of soymilk and heat denaturation of soymilk proteinFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 14(1) 32 - 38 2008年1月
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Effect of heat treatment on dispersion stability of soymilk and heat denaturation of soymilk proteinFOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 14(1) 32 - 38 2008年1月
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JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 53(21) 8183 - 8189 2005年10月
書籍等出版物
3-
アイ・ケイ コーポレーション 2008年
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Plant-derived antimycotics 2003年
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Plant-derived antimycotics 2003年
講演・口頭発表等
4-
236th American Chemical Society National Meeting 2008年
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236th American Chemical Society National Meeting 2008年
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6th International Symposium on the Role of Soy in Preventing and Treating Chronic Disease 2005年
-
6th International Symposium on the Role of Soy in Preventing and Treating Chronic Disease 2005年
所属学協会
8共同研究・競争的資金等の研究課題
5-
共同研究
-
受託研究
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Ordinary Research
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その他の研究制度