基本情報

所属
千葉大学 大学院園芸学研究院食と緑の健康創成学講座
学位
博士(農学)(1998年3月 鹿児島大学)

researchmap会員ID
5000061506

外部リンク

論文

  96

MISC

  69

書籍等出版物

  9
  • Yukiharu Ogawa, Sukanya Thuengtung, Sunantha Ketnawa, Wei Qin, Jutalak Suwannachot, Masatsugu Tamura (担当:分担執筆, 範囲:Digestive property of plant-based Japanese foods)
    ACS Publications 2022年12月 (ISBN: 9780841297395)  査読有り
  • 小川 幸春 (担当:分担執筆, 範囲:粒子径,粒度分布,粒度測定法)
    朝倉書店 2019年1月 (ISBN: 9784254410396)  査読有り
  • Sunantha Ketnawa, Lovedeep Kaur, Yukiharu Ogawa, Jaspreet Singh (担当:分担執筆, 範囲:Sweet potato microstructure, starch digestion, and glycemic index)
    Elsevier 2019年 (ISBN: 9780128136379)  査読有り
  • Sukanya Thuengtung, Yukiharu Ogawa (担当:分担執筆, 範囲:Effects of interactions between antioxidant phytochemicals and co-existing food components on their digestibility)
    Elsevier 2019年 (ISBN: 9780128140451)  査読有り
  • Dongxiao Sun-Waterhouse, Geoffrey I. N. Waterhouse, Dapeng Li, Feng Li, Diana Guerra-Ramírez, Guillermina Hernández-Rodríguez, Yukiharu Ogawa, Xuguang Qiao, Teodoro Espinosa-Solares (担当:分担執筆, 範囲:Sustainable human wellness: Synergistic action of antioxidants from natural plant-based ingredients in everyday meals)
    Nova Science Publishers, Inc. 2017年 (ISBN: 9781536108972)  査読有り
  • Yukiharu Ogawa (担当:分担執筆, 範囲:Quality Evaluation of Rice)
    Elsevier 2016年 (ISBN: 9780128022320)  査読有り
  • 小川幸春 (担当:分担執筆, 範囲:粉体)
    文永堂 2015年 (ISBN: 4830041285)  査読有り
  • 小川幸春
    筑波書房 2012年 (ISBN: 9784811904085)
  • Yukiharu Ogawa (担当:分担執筆, 範囲:Quality Evaluation of Rice)
    Elsevier 2008年 (ISBN: 9780123736420)