論文

査読有り 国際共著 国際誌
2021年1月

Co-extrusion of proanthocyanins from Chinese bayberry leaves modifies the physicochemical properties as well as the in vitro digestion of restructured rice

Food Structure
  • Yuxue Zheng
  • ,
  • Jinhu Tian
  • ,
  • Yukiharu Ogawa
  • ,
  • Xiuxiu Yin
  • ,
  • Enbo Xu
  • ,
  • Shiguo Chen
  • ,
  • Donghong Liu
  • ,
  • Xiangli Kong
  • ,
  • Xingqian Ye

27
100182
開始ページ
100182
終了ページ
100182
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foostr.2021.100182
出版者・発行元
Elsevier {BV}

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foostr.2021.100182
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foostr.2021.100182
  • ISSN : 2213-3291
  • ORCIDのPut Code : 96298727

エクスポート
BibTeX RIS