論文

査読有り 国際誌
2020年4月

Separation and purification of glucose in sake for carbon stable isotope analysis

FOOD ANALYTICAL METHODS
  • Fumikazu Akamatsu
  • ,
  • Yukari Igi
  • ,
  • Akiko Fujita

13
4
開始ページ
885
終了ページ
891
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1007/s12161-020-01704-8

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1007/s12161-020-01704-8
Scopus
https://www.scopus.com/inward/record.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85078140081&origin=inward
Scopus Citedby
https://www.scopus.com/inward/citedby.uri?partnerID=HzOxMe3b&scp=85078140081&origin=inward
ID情報
  • DOI : 10.1007/s12161-020-01704-8
  • ISSN : 1936-9751
  • eISSN : 1936-976X
  • SCOPUS ID : 85078140081

エクスポート
BibTeX RIS