論文

査読有り 国際誌
2022年2月

Prediction method for determining the carbon stable isotopic composition of berry sugars in the original must of Chardonnay wines

FOOD CHEMISTRY
  • Fumikazu Akamatsu
  • ,
  • Hideaki Shimizu
  • ,
  • Yukari Igi
  • ,
  • Aya Kamada
  • ,
  • Kazuya Koyama
  • ,
  • Osamu Yamada
  • ,
  • Nami Goto-Yamamoto

369
開始ページ
130854
終了ページ
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.foodchem.2021.130854

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130854
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/34450515
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.foodchem.2021.130854
  • PubMed ID : 34450515

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