MISC

査読有り
2017年7月

Comparison of weighed food record procedures for the reference methods in two validation studies of food frequency questionnaires

J Epidemiol
  • Ishii Y
  • Ishihara J
  • Takachi R
  • Shinozawa Y
  • Imaeda N
  • Goto C
  • Wakai K
  • Takahashi T
  • Iso H
  • Nakamura K
  • Tanaka J
  • Shimazu T
  • Yamaji T
  • Sasazuki S
  • Sawada N
  • Iwasaki M
  • Mikami H
  • Kuriki K
  • Naito M
  • Okamoto N
  • Kondo F
  • Hosono S
  • Miyagawa N
  • Ozaki E
  • Katsuura-Kamano S
  • Ohnaka K
  • Nanri H
  • Tsunematsu-Nakahata N
  • Kayama T
  • Kurihara A
  • Kojima S
  • Tanaka H
  • Tsugane S
  • 全て表示

27
7
開始ページ
331-337
終了ページ
記述言語
英語
掲載種別
速報,短報,研究ノート等(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.je.2016.08.008

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.je.2016.08.008
PubMed
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28302344
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.je.2016.08.008
  • ISSN : 1349-9092
  • PubMed ID : 28302344

エクスポート
BibTeX RIS