
藤井 力
フジイ ツトム (Tsutomu Fujii)
更新日: 06/15
論文
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Journal of Bioscience and Bioengineering 137(4) 268-273 2024年4月 査読有り
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Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry 87(12) 1537-1542 2023年11月21日 査読有り
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日本醸造学会誌 117(9) 657-667 2022年9月15日 査読有り
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Journal of Food Composition and Analysis 109 104474-104474 2022年6月
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The Journal of General and Applied Microbiology 68(1) 24-29 2022年4月 査読有り
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日本醸造学会誌 117(3) 181-194 2022年3月15日 査読有り最終著者
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日本醸造学会誌 117(2) 101-110 2022年2月 査読有り最終著者責任著者
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The Journal of General and Applied Microbiology 67(6) 256-259 2021年12月 査読有り
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The Journal of General and Applied Microbiology 67(5) 214-219 2021年11月 査読有り
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Journal of Bioscience and Bioengineering 130(6) 610-615 2020年12月 査読有り
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Journal of Bioscience and Bioengineering 130(2) 115-120 2020年8月 査読有り
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Food Chemistry 315 2020年6月15日 査読有り
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Bioscience, biotechnology, and biochemistry 84(5) 1073-1076 2020年5月 査読有り
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Gerontology 66(3) 275-285 2020年5月 査読有り
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The Journal of Prevention of Alzheimer's Disease 7(2) 95-103 2020年4月 査読有り
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J. Biosci. Bioeng. 129(1) 1-5 2020年1月 査読有り
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Natural Product Research 33(24) 3563-3567 2019年12月 査読有り
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日本醸造学会誌 114(12) 779-786 2019年12月 査読有り
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酒類総合研究所報告 191 1-17 2019年9月 査読有り