論文

査読有り
2020年8月

Anti-freeze effect of Enoki mushroom extract on the quality preservation of frozen whipped cream

Journal of Food Engineering
  • Naoki Arai
  • ,
  • Ayako Fujiwara
  • ,
  • Michiyo Wakuda
  • ,
  • Toshihiro Fujimoto
  • ,
  • Yuko Nambu
  • ,
  • Toya Ishii
  • ,
  • Kentaro Matsumiya
  • ,
  • Yasuki Matsumura
  • ,
  • Hidehisa Kawahara
  • ,
  • Koji Ogino

開始ページ
110285
終了ページ
110285
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2020.110285
出版者・発行元
Elsevier BV

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110285
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.jfoodeng.2020.110285
  • ISSN : 0260-8774

エクスポート
BibTeX RIS