論文

2010年10月

Presence of sourdough lactic acid bacteria in commercial total mixed ration silage as revealed by denaturing gradient gel electrophoresis analysis(共著)

Letters in Applied Microbiology
  • Wang, C
  • ,
  • Nishino, N

51
4
開始ページ
436
終了ページ
442
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1111/j.1472-765X.2010.02915.x

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2010.02915.x
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000281829100012&DestApp=WOS_CPL
ID情報
  • DOI : 10.1111/j.1472-765X.2010.02915.x
  • ISSN : 0266-8254
  • Web of Science ID : WOS:000281829100012

エクスポート
BibTeX RIS