宮本 拓
ミヤモト タク (Taku Miyamoto)
更新日: 04/17
MISC
107
表示件数
-
ミルクサイエンス 62(3) 77-83 2013年
-
日本食品科学工学会誌 60(3) 77-83 2013年
-
日本醸造協会誌 108(9) 652-659 2013年
-
Animal Science Journal 84(1) 66-74 2013年1月
-
Distribution of lactic acid bacteria in fermented mare's milk in Mongolian region ["jointly worked"]Milk Science 62(3) 77-83 2013年
-
Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology 60(3) 77-83 2013年
-
Journal of the Brewing Society of Japan 108(9) 652-659 2013年
-
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 83(10) 704-711 2012年10月
-
Journal of Dairy History (6) 39-47 2012年
-
ミルクサイエンス 61(3) 285-292 2012年
-
関西畜産学会報 (169) 3-8 2012年
-
JOURNAL OF ANIMAL AND VETERINARY ADVANCES 10(21) 2751-2757 2011年
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 16(4) 319-326 2010年7月
-
Milk Science 59(3) 231-236 2010年
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 16(1) 87-92 2010年1月
-
JOURNAL OF NUTRITIONAL SCIENCE AND VITAMINOLOGY 55(3) 271-278 2009年6月
-
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 80(1) 70-78 2009年2月
-
Journal of the Science of Food and Agriculture 88(15) 2688-2692 2008年12月
-
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 91(8) 2960-2966 2008年8月
-
ANIMAL SCIENCE JOURNAL 79(2) 274-278 2008年4月