庄司 一郎
ショウジ イチロウ (Ichirou Shoji)
更新日: 2022/08/21
基本情報
研究キーワード
2研究分野
1学歴
2-
- 1973年
-
- 1973年
受賞
1-
1983年
MISC
71-
New Food Industry 46, 7, 9-16 2004年
-
日本家政学会誌 55, 4, 305-313 2004年
-
New Food Industry 46, 7, 9-16 2004年
-
The Japan Society of Home Economics 55, 4, 305-313 2004年
-
New Food Industry 45, 9, 24-32 2003年
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 50(1) 29-31 2003年
-
Reprinted from Journal of the Japan Association of Food Preservation Scientists 29(1) 3 2003年
-
日本食品科学工学会誌 50(1) 29-31 2003年
-
日本食品保蔵科学会誌 29(1) 3 2003年
-
New Food Industry 45, 9, 24-32 2003年
-
JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI 50(1) 29-31 2003年
-
Reprinted from Journal of the Japan Association of Food Preservation Scientists 29(1) 3 2003年
-
The Japan Society of Home Economics 53(11) 1087-1096 2002年
-
日本家政学会誌 53(11) 1087-1096 2002年
-
郡山女子大学紀要 38, 147 2002年
-
New Food Industry 44(2), 30 2002年
-
The Japan Society of Home Economics 53(11) 1087-1096 2002年
-
Koriyama Woman's University 38, 147 2002年
-
New Food Industry 44(2), 30 2002年
-
日本食品科学工学会誌 47(12) 882-887 2000年
書籍等出版物
4-
同文書院 2001年
-
DOBUNSYOEN 2001年
-
建帛社 1998年
-
KENPAKUSHA 1998年
Works(作品等)
4共同研究・競争的資金等の研究課題
2-
2003年 - 2007年
-
1997年 - 2003年