2009年3月
Liberation of actin from actomyosin in meats heated to 65℃
Meat Science
- ,
- ,
- ,
- ,
- ,
- ,
- ,
- 巻
- 81
- 号
- 3
- 開始ページ
- 446
- 終了ページ
- 450
- 記述言語
- 英語
- 掲載種別
- 研究論文(学術雑誌)
- DOI
- 10.1016/j.meatsci.2008.09.008
- リンク情報
-
- DOI
- https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2008.09.008
- CiNii Articles
- http://ci.nii.ac.jp/naid/80020068849
- Web of Science
- https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000262963700005&DestApp=WOS_CPL
- URL
- http://europepmc.org/abstract/med/22064281
- ID情報
-
- DOI : 10.1016/j.meatsci.2008.09.008
- ISSN : 0309-1740
- eISSN : 1873-4138
- CiNii Articles ID : 80020068849
- Web of Science ID : WOS:000262963700005