論文

査読有り
2009年3月

Liberation of actin from actomyosin in meats heated to 65℃

Meat Science
  • Akihiro Okitani
  • ,
  • Naoki Ichinose
  • ,
  • Jun Itoh
  • ,
  • Yuika Tuji
  • ,
  • Yayoi Oneda
  • ,
  • Keiko Hatae
  • ,
  • Koshiro Migita
  • ,
  • Masanori Matsuishi

81
3
開始ページ
446
終了ページ
450
記述言語
英語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.1016/j.meatsci.2008.09.008

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2008.09.008
CiNii Articles
http://ci.nii.ac.jp/naid/80020068849
Web of Science
https://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=JSTA_CEL&SrcApp=J_Gate_JST&DestLinkType=FullRecord&KeyUT=WOS:000262963700005&DestApp=WOS_CPL
URL
http://europepmc.org/abstract/med/22064281
ID情報
  • DOI : 10.1016/j.meatsci.2008.09.008
  • ISSN : 0309-1740
  • eISSN : 1873-4138
  • CiNii Articles ID : 80020068849
  • Web of Science ID : WOS:000262963700005

エクスポート
BibTeX RIS