論文

査読有り 最終著者 責任著者
2020年9月

Comparison of Bioactive Components in Tempeh Produced by Three Different Rhizopus Starters and Immunomodulatory Effect of Tempeh on Atopic Dermatitis Mice

Food Science and Technology Research
  • Hideyuki Aoki
  • ,
  • Shunsuke Chuma
  • ,
  • Yoshinori Iba
  • ,
  • Haruka Tashiro
  • ,
  • Nakamichi Watanabe
  • ,
  • Hiroshi Oyama

26
5
開始ページ
665
終了ページ
672
記述言語
掲載種別
研究論文(学術雑誌)
DOI
10.3136/fstr.26.665
出版者・発行元
Japanese Society for Food Science and Technology

リンク情報
DOI
https://doi.org/10.3136/fstr.26.665
URL
https://www.jstage.jst.go.jp/article/fstr/26/5/26_665/_pdf
ID情報
  • DOI : 10.3136/fstr.26.665
  • ISSN : 1344-6606
  • eISSN : 1881-3984

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