×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
Sign up
Login
Hiroyuki Sumi
(須見 洋行)
Modified on: 2022/09/29
Home
Research Interests
Research Areas
Committee Memberships
Awards
Misc.
Books and Other Publications
Presentations
Professional Memberships
Works
Research Projects
Works
13
Entries per page
20 items
20 items
50 items
100 items
高血圧を抑制する鶏肉発酵調味料の開発
2005
メナキノン7含有黒豆納豆の骨粗鬆症予防効果に関する研究
2004
黒大豆リキュールの評価試験
2004
コーヒーに含まれる血栓溶解関連成分の研究
2003
蛋白質変性抑制蒸煮装置の開発と高付加価値食品素材への応用」基礎技術の調査(II)
2003
納豆発酵で得られるビタミンK
2
の研究
2001
焼酎成分の機能性に関する研究
2001
ヒラタケ(Pleurotus ostreatus)中の機能性成分とその応用に関する研究
2001
Vitamin K2 produced by Bacillus natto fermentation
2001
Functional materials in Japanese traditional spirit "Shocyu"
2001
Functional material and its utilization of Hiratake(Pleurotus ostreatus)
2001
日本の伝統食品中の生理活性物質,特に血栓溶解関連物質の検索
1989
Physiological activity in Japanese traditional food
1989
Menu
My portal