加藤 保子
カトウ ヤスコ (Yasuko Kato)
更新日: 2022/09/22
基本情報
研究キーワード
2研究分野
1学歴
2-
- 1966年
-
- 1966年
MISC
78-
Eur. J. Appl Physiol. 87, 358-364 2002年
-
日本食品科学工学会誌 49(3), 145-154 2002年
-
日本調理科学会誌 35(1), 84-90 2002年
-
Food Style 21 6(1), 50-53 2002年
-
Eur. J. Appl Physiol. 87, 358-364 2002年
-
Nippon Syokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 49(3), 145-154 2002年
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Journal of Cookery Science of Japan 35(1), 84-90 2002年
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Food Style 21 6(1), 50-53 2002年
-
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 49(8) 3661-3665 2001年8月
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Food Research International 34(2001), 127-132 2001年
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アレルギー科 12(2) 207-212 2001年
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Food Research International 34(2001), 127-132 2001年
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Food Science and Technology Research 7(1) 35-38 2001年
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日本栄養・食糧学会誌 53(2) 59-64 2000年
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Biosci. Biotechnol. Biochem. 64(1) 198-201 2000年
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ニュ-フ-ドインダストリ- 41(4) 63-70 1999年
-
Food Research International 32(2) 129-133 1999年
-
New Food Industry 41(4) 63-70 1999年
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食に関する助成研究調査報告書 11(11) 11-18 1998年
書籍等出版物
16-
卵の科学 朝倉書店 1998年
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南江堂 1996年
-
南江堂 1996年
-
ACS Symposium Series 631"Chemical Markers for Process and Stored Foods"Ed. by T. -C. Lee and H. -J. Kim, American Chemical Society 1996年
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ACS symposium Series 631"Chemical Markers for Processed and Stored Foods"Ed by T. -C. Lee and H. -J. Kim. American Chemical Society 1996年
-
"Maillard Reaction in Chemistry, Food, and Health" Ed. by T. P. Labuza et al. , The Royal Scociety of Chemistry 1994年
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南江堂 1991年
-
1991年
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南江堂 1990年
-
1990年
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南江堂 1989年
-
東京教学社 1985年
Works(作品等)
4共同研究・競争的資金等の研究課題
6-
2000年 - 2010年
-
2000年 - 2010年
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1997年 - 2005年
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1977年 - 2001年
-
1977年 - 2001年