×
{{flash.message}}
Toggle navigation
Toggle navigation
日本語
|
English
新規登録
ログイン
倉本 百合子
クラモト ユリコ (Yuriko Kuramoto)
更新日: 2005/12/26
ホーム
学歴
MISC
書籍等出版物
Works(作品等)
共同研究・競争的資金等の研究課題
基本情報
所属
神戸女子短期大学
総合生活学科 講師
J-GLOBAL ID
200901016265726927
researchmap会員ID
1000135036
学歴
4
- 1965年
神戸女子短期大学, 家政学部, 栄養士コース
- 1965年
神戸女子短期大学
フランス国立lycée d'école d'hôtelerie
France lycée d'école d'hôtelerie
MISC
2
フランス料理変遷の考察
A Study on the Evolution of French Cuisine
書籍等出版物
2
「女はシェフになれないか!」
「あすなろ社」 1980年
Est-ce que une femme va (]J1120[)tre devenir un chef ?
1980年
Works(作品等)
6
フランス料理変遷の考察(その3)-産業革命とフランス料理-
フランス料理変遷の考察(その2)-フランス革命とフランス料理
フランス料理変遷の考察(その1)-中世からフランス革命前まで-
A Study on the Evolution of French Cuisine : The Industrial Revolution and French Cuisine
A Study on the Evolution of French Cuisine "The French Revolution and the cuisine of the French"
A Study on the Evolution of French Cuisine ; Frome Medieval Times to the Pre-revolutionary Era
共同研究・競争的資金等の研究課題
4
フランス料理変遷の考察
フランス料理について
A study on the Evoluation of French Cuisine
La cuisine fran〓aise
メニュー
マイポータル