
野間 誠司
ノマ セイジ (Seiji Noma)
更新日: 07/13
基本情報
研究分野
1学歴
4-
- 2000年
-
- 2000年
-
- 1998年
-
- 1998年
受賞
2論文
37-
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 16(2) 434-446 2023年2月
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 28(3) 235-244 2022年
-
日本食品保蔵科学会誌 47(4) 185-193 2021年8月
-
Food and Bioprocess Technology 14(7) 1341-1348 2021年7月
-
Food Science and Technology Research 26(2) 195-204 2020年10月
-
Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi 67(3) 85-91 2020年3月15日
-
24(3) 455-463 2018年5月 査読有り
-
Journal of Bioscience and Bioengineering 125(3) 346-352 2018年3月1日 査読有り
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 23(4) 561-565 2017年7月 査読有り
-
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 34 127-134 2016年4月 査読有り
-
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 39(6) 1889-1897 2015年12月 査読有り
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 21(5) 745-749 2015年9月 査読有り
-
Food Science and Technology Research 20(2) 273-277 2014年 査読有り
-
Journal of Food Protection 76(9) 1568-1574 2013年9月 査読有り
-
International Food Research Journal 20(2) 981-985 2013年
-
Biocontrol Science 18(4) 199-203 2013年 査読有り
-
FLAVOUR AND FRAGRANCE JOURNAL 27(5) 367-371 2012年9月 査読有り
-
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY RESEARCH 17(6) 523-527 2011年11月 査読有り
MISC
8-
International Journal of Food Microbiology 80(3) 261-264 2003年2月15日
-
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 67(9) 3408-3411 2002年11月
-
Journal of Food Engineering 50(1) 59-61 2001年10月
-
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 50(1) 59-61 2001年10月
-
食品工業(光琳、東京) 43(20): 24-28. 2000年
-
食品バイオテクノロジー等の研究開発・実用化状況調査 2000年
書籍等出版物
1-
CRC Press 2010年4月
講演・口頭発表等
3-
The European Federation of Food Science & Technology Annual Meeting (2011 EFFoST Annual Meeting) 2011年11月 The European Federation of Food Science & Technology Annual Meeting (2011 EFFoST Annual Meeting)